Mi-ID Coaching 

kindercoach & leercoach

Mijn ID  

Persoonlijk 

Mijn naam is Miranda van Leeuwen. Ik ben moeder van een tiener en woon met ons samengestelde gezin in Valkenburg (ZH).   

Mijn praktijk

In 2010 heb ik met veel enthousiasme mijn praktijk Mi-ID coaching opgericht. De naam van mijn praktijk staat symbool voor de manier waarop ik met kinderen samenwerk.

Mi, is het eerste gedeelte van mijn voornaam of in Engels uitgesproken Mi= me, mij.

ID staat voor Identiteit. Iedereen heeft een eigen blauwdruk, palet van eigenschappen op een eigen manier ingekleurd. Binnen die blauwdruk heeft iedereen eigen talenten, maar ook uitdagingen.   

Ervaring 

Na ruim 10 jaar te hebben gewerkt met volwassenen en hun uitdagingen tijdens werk en privé (intercedente, HRM, ziekteverzuimbegeleiding) heb ik de mogelijkheden bekeken om van mijn passie mijn werk te kunnen maken.  

De opleiding tot Kindercoach bleek mij dan ook op het lijf geschreven. Ik heb verschillende methoden aangereikt gekregen om een coachingstraject zo goed mogelijk op ieder kind te laten aansluiten. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen blauwdruk, waardoor de ene techniek of methode beter zal aansluiten dan de andere.  Sinds 2011 ben ik via verschillende scholen werkzaam als coach en begeleid ik kinderen met autisme, leerproblemen, leerachterstanden. Ik begeleid kinderen in mijn praktijk of in de vertrouwde omgeving van het kind thuis of op school. 

Missie

Ik geniet enorm van het contact met kinderen, hun bruisende energie, openheid en originele kijk op het leven. En ik leer iedere dag weer van de kinderen om mij heen.   

Ik zoek samen met het kind op basis van zijn of haar blauwdruk (ID) naar oplossingen voor problemen en benut hierbij de talenten van ieder kind. Uiteraard op een professionele wijze, maar vooral gestuurd door de motivatie van het kind. Mijn aanpak is praktisch, eerlijk , in veiligheid, met vertrouwen én humor. Op deze manier is leren, groeien, ontwikkelen leuk en vooral succesvol!